Nem mad til 20 gæster

Nem mad til 20 gæster

At være vært for en begivenhed med 20 gæster kan virke som en stor udfordring, når det kommer til at planlægge og forberede mad. Men med de rette opskrifter og planlægning kan du let servere lækker og tilfredsstillende mad til dine gæster uden alt for meget besvær. Her er nogle nemme og velsmagende ideer til nem mad til 20 gæster.

Forretter

  1. Mini-rejecocktail: Forbered små portioner af rejecocktail i glas eller skåle. Dette er en let og elegant forret, der kræver minimal forberedelse og vil imponere dine gæster.
  2. Bruschetta: Skær brød i skiver, og rist dem i ovnen eller på en grillpande. Top med en blanding af hakkede tomater, hvidløg, frisk basilikum og olivenolie for en frisk og smagfuld forret.

Hovedretter

  1. Pasta med kødsauce: Lav en stor portion kødsauce, og server den med kogt pasta som spaghetti eller penne. Denne ret er let at lave i store mængder og er altid populær blandt gæster i alle aldre.
  2. Tacosbar: Arranger en taco-bar med forskellige fyld som krydret oksekød, kylling, grillet fisk, sorte bønner, salsa, guacamole og revet ost. Lad dine gæster sammensætte deres egne tacos efter deres smag.

Sideretter

  1. Grøn salat: Lav en stor portion grøn salat med friske grøntsager som salatblade, agurker, tomater og peberfrugter. Server den med en række dressingvalg, så dine gæster kan tilpasse deres salat efter deres smag.
  2. Bagte kartofler: Bag en stor portion kartofler i ovnen, og server dem med smør, revet ost, bacon og andre toppingmuligheder som sour cream og forårsløg.

Desserter

  1. Brownie islagkage: Lav en stor brownie, og skær den i firkantede stykker. Arranger et lag browniestykker i en skål eller form, og top med vaniljeis og chokoladesauce. Gentag lagene, og afslut med et lag is på toppen.
  2. Frugtsalat: Skær en række friske frugter som jordbær, ananas, blåbær og kiwi i skiver eller terninger. Bland dem sammen i en stor skål, og server som en sund og forfriskende dessertmulighed.

Med disse nemme opskrifter kan du let tilberede mad til 20 gæster uden at blive overvældet. Planlægningen er nøglen, så sørg for at forberede dig godt i forvejen og have alt klar til festen.

Scroll to Top